Výnimočné farby San Marco

San Marco je talianska značka, ktorá sa už viac ako 80 rokov špecializuje na výrobu farieb, dekoratívnych omietok a líšt.

V čom sú farby San Marco také výnimočné?

Farby San Marco majú naozaj široký záber použitia. Nielen vo vnútri, ale aj na vonkajších fasádach a všetkých možných povrchoch. Na výber máte niekoľko typov a odtieňov kvalitných farieb, a tak si vyberie naozaj každý. Výber je skutočne dôležitá súčasť procesu.

Ked budete potrebovat náter, ktorý budete často umývať, skvele vám poslúži náter ANTARTICA, ktorá je navyše aj bez zápachová.

Farba ARUM vám zas pomôže ak trpíte alergiami, spĺňa totiž všetky potrebné kritériá zdravého náteru.

Medzi protiplesňové nátery patria SUPERCONFORT, COMBAT 777 a COMBAT 999EW.

Viete aké sú to dekoratívne omietky?

Zjednodušene sa dá povedať, že sú to rôzne typy dekoratívnych prvkov na stenách v interiéroch ale aj exteriéroch. Ich výroba si vyžaduje kvalitné produkty a presnú techniku. Tieto omietky dodajú vašej domácnosti moderný a štýlový dotyk, sú čerešničku na torte v interiérovom dizajne.

Pôsobia luxusne a elegantne, a je úplne jedno či ich použijete v obývačke alebo kúpeľni. Ich štýl si viete prispôsobiť na mieru. Túžite po hodvábnom efekte alebo sa vám do bytu viac hodí metalický? A čo takto farby dúhy do detskej izby? Pre nás nič nie je problém.

Scroll to Top